Samenwerkingsverbanden

Het planproces van Maatschappelijk Vastgoed kent vele zijtakken en specialismen. Vooral op cruciale vakgebieden is ondersteuning van specialisten de bron voor een beter afgestemd product. Vanuit de centrale plek laat Freelentz zich graag ondersteunen door vak-collega’s waarmee de samenwerking opbouwend en creatief is (geweest). Daarmee is een breed gefundeerd advies mogelijk. Inschakeling gebeurt uiteraard in overleg met de opdrachtgever. Onderstaande lijst zijn enkele voorbeelden, die al lang stand houden.


Freelentz heeft samengewerkt met:
  Rienks-bouwmanagement
  Al vanaf het eerste kindercluster in Voorn heeft Freelentz een aparte bouwkostendeskundige ter ondersteuning gezocht. Met Loek Coerver van Rienks bouwmanagement worden de laatste jaren, als de opdrachtgever daar akkoord mee is, de projecten doorgerekend. Een samenwerking die aan een half woord genoeg heeft.
  Triode
  Bij Leidsche Rijn Utrecht en Roombeek werkten FreeLentz en Triode al vaak samen. Triode richt zich op het structureren en het begeleiden van het plan- en uitvoeringsproces van ruimtelijke projecten. Concrete kennis van procedures: stedenbouwkundig, planologisch en bouwkundig is een belangrijke factor in het zorgvuldig opzetten van de planning. Sylvia van Wolferen van Triode is in overleg met Woonbron ook voor de Campus Hoogvliet ingeschakeld.
  DHV
  Europese aanbestedingen zijn ook een vak apart met constant nieuwe jurisprudentie. Met Jaapjan Jansen van DHV heeft Freelentz inmiddels diverse procedures gevolgd. Ook bij dit bedrijf is de bekendheid over de procesaanpak van Freelentz een voordeel in de praktijk.
Freelentz online strategie & website:
  Seriousness
  De Freelentz website is opgewaardeerd tot online strategie; Via de Twitter-widget gemakkelijk persoonlijke updates en dynamische informatie over het vakgebeid op uw website, foto-streams via Flickr, links naar Linked-in en natuurlijk het vertalen van Fred Lentz zijn C.V. naar een visuele infographic. Voor net zo'n frisse, nieuwerwetse site met bijborende online strategie kunt u bij Seriousness terecht.
  Intrige
  De huisstijl en de basis van de website werden ontworpen door Intrige.